Jeg havde en forbandet god session med en ny kvindelig klient forleden, hvor vi fandt frem til et mønster i hendes tanker og følelser, som bliver trigget igen og igen – og som efterlader hende i de samme situationer igen og igen…

👉Situationer hvor hun overpræsterer, føler sig forkert og er styret af SKAL fremfor det hun egentlig har lyst til (hvis hun “turde” mærke efter)

Mønsteret er som følger:
Jeg SKAL gøre det…
Jeg BURDE nå at…
Jeg er NØD TIL at blive bedre til…
👇
Forpligtelsen er trigget og lysten undertrykt.
👇
Herefter bliver hendes behov for at gøre alting perfekt kickstartet. (Altid f*cking op ad bakke at lede efter perfektion by the Way)

Nu er der gang i både forpligtelse og perfektion… en cocktail der i sig selv kræver en umådelig mængde energi og laver overtræk på selvværds-kassekreditten…

Og…

-for at det ikke skal være løgn starter næste niveau af mønsteret. Det er tid til at byde kontrolfreaken velkommen ombord. Kontrollanten er der for at aktivere “selv-hadet” så hun virkelig kan køre sig selv helt i sænk. Kontrollen dikterer hvad hun skal gøre og hvornår hun skal gøre hvad for (forhåbentlig) at kunne levere og præsterer noget der resulterer i udefrakommende anerkendelse…

Hvis hun er heldig får hun anerkendelsen for sit hårde og omfangsrige arbejde men selvværdet stiger ikke og mønsteret forsætter ufortrødent og hun vil igen og igen skulle forholde sig til at hun ikke er god nok!

Min klient er hardcore. Hun NÆGTER at forsætte det mønster. Hun NÆGTER at det forsat skal have magten over hende. Hun har valgt sig selv til og taget tyren ved hornene… nu er hun igang med at bryde det mønster der har krævet alt for store ofringer i og omkring hende. Nu er hun på vej ud i friheden – fri af skam – fri af lavt selvværd 👏

Jeg hepper på hende mens vi foretager rejsen sammen, for er der noget jeg ved med sikkerhed er det, at vi mennesker bedst rykker os når vi har en ved vores side, der har kompentencerne til at vise vejen og give konkrete redskaber til processen.

Så hvad er dit mønster?

0

Leave A Comment