Du har ondt fordi du bliver ved med at fortælle dig selv at du skal have ondt. Ja det mener jeg faktisk. Du er ked af det fordi du bliver ved med at være i situationer der gør dig ked af det. Du er single fordi du ikke har taget stilling til hvad du fortjener og hvordan du vil udleve det.
Du tjener ikke de penge du kan fordi du ikke har gjort din passion til din mission. Og hvis du allerede nu er vanvittigt provokeret, så læs endelig videre – det bliver kun værre.

Jeg læste på et tidspunkt en bog, okay jeg har faktisk efterhånden læst mange bøger, selvhjælps bøger for at være helt konkret. Den pågældende bog indeholdt en sætning der virkelig ramte mig, brutalt endda.

– ”NOBODY ABUSES US MORE THAN WE ABUSE OURSELVES”.

Da jeg læste den sætning blev en masse mønstre ændret i mig med det samme. Og jeg ønsker for dig at du kan ændre de mønstre der holder dig fanget. Mine mønstre blev ændret fordi jeg forstod at mit liv er præcis som jeg vælger det skal være.

Problemet er at du sidder fast og ikke kontrollere dine tanker, følelser og handling. Du sidde fast i det du kender, det du er tryg ved – også selvom det er noget der ikke gavner dig.

Du har måske ikke opdaget at du er fanget i offerrolle fælden og at du samtidig er dommeren der fastholder dig i den selvsamme opslidende rolle.

Du har ikke overskud og slår dig selv i hovedet over ikke at kunne slå mere til i din rolle som mor, søster, ven, kæreste, kollega, iværksætter osv.

Du ved godt at du indeholder langt mere end det du viser verden lige nu, men du har bare ikke overskuddet til at finde ud af hvordan du slipper ud, slipper fri.

Sådan ændrer du dit liv!
Sikke en udtalelse…. Næh egentlig ikke. Hvis der er noget i dit liv der ikke fungere, så har du faktisk muligheden for at ændre det. Jeg giver dig hermed den formel jeg har brugt mange år på at gøre yderst effektiv.

Dette er blot en invitation, så du kan selvfølgelig vælge at blive ved med at gøre det du hele tiden har gjort, men hvis ud kender følelsen af at sidde fast, så vil du helt sikkert gerne tage imod invitationen.

1. Kontroller dine tanker:
Vores tanker er afgørende for hvordan vi ser livet, hvordan vi oplever os selv og andre og hvordan vi føler.

Du kan kontrollere dine tanker ved at:
– skifte dine negative overbevisninger ud med positive. (Gør det nu!)
– Visualisere dagligt
(forestil dig alt det du drømmer om, gør det levende ved at tilsætte det du vil føle når du har det)
– Mediter!  

2. Vær taknemlig!!!!  
Vær taknemlig for alt det du har nu. Skriv hver morgen (og aften hvis du er en rigtig stræber der vil have hurtigere resultater) ned hvad du er taknemlig for i dag.
Vær taknemlig for at solen skinner, at fuglene kvidre, at foråret er her, at du er i gang med at ændre dit liv, at du har en sindssyg fantastisk kæreste, at du er så heldig at være mor eller far, at du har et hjem, at du er intelligent…. bare fyr den af.
– Og hvis du føler du ikke har noget, så start med at være taknemmelig for at du er i live!

3. Træk vejret igennem smerten
Når du har ”ondt” følelsesmæssigt, så sæt dig ned og mærk det der gør dig ked af det, find ud af hvor i kroppen det gør ondt og forestil dig så at du trækker vejret igennem det der gør dig ondt.

4. Elsk dig selv!
– Mere end du elsker alt andet!

1

Leave A Comment