Emotionel intelligens er nøglen til at forstå og regulere vores egne følelser samt forstå og reagere på andres følelser. Videnskaben viser, at høj emotionel intelligens er direkte knyttet til forbedret jobpræstation, stærkere relationer og generelt velvære. 🧠💪🤝

Februar holdet er udsolgt. Næste hold start maj 2024.

Emotionel Intelligens vinder indpas i den kollektive bevidsthed. Med god grund. At arbejde med og forstå vigtigheden af vores følelser, emotioner og følelsesmæssige DNA er en mangelvare. Emolog Practitioner uddannelsen arbejder i dybden med din emotionelle intelligens og din indre visdom og giver dig samtidig redskaberne og fagligheden til at facilitere emotionel udvikling og forandring i andre mennesker. 

Forskningen inden for emotionel intelligens påviser hvordan følelser kan påvirke vores fysiske sundhed. Forskning har fundet, at negative følelser som angst og depression kan have negative virkninger på vores helbred, mens positive følelser som glæde og taknemmelighed kan have positive virkninger.

I en verden, hvor følelser og emotionel intelligens er i stigende efterspørgsel, giver vores Emolog Practitioner uddannelse dig muligheden for at dykke dybere ned i din emotionelle intelligens og indre visdom. Samtidig rustes du med de nødvendige værktøjer og kompetencer til at guide andre gennem emotionel udvikling og forandring.

📚💼💡

Bliv en leder inden for følelsesmæssig intelligens med vores uddannelse og oplev en positiv indvirkning på både din karriere og dine personlige relationer.

Som Emolog Practitioner har du redskaber til at behandle og facilitere transformation for mennesker med almenpsykologiske problemstillinger såsom:

 ✔️ Selvværdsproblemer 
✔️ Stress
✔️ Sorg & krise
✔️ Vrede
✔️ Udbrændthed
✔️Undertrykte følelser 
✔️ Problemer i parforholdet 
✔️ Perfektionsime
✔️ Jalousi
✔️Konflikt i relationer
✔️ Svære livsvalg
✔️ Karriere

Du kan bruge din nye uddannelse til det der kalder allermest på dit hjerte og din opmærksomhed. Efter uddannelsen vil du have en høj faglighed og stor værktøjskasse inden for følelser, mental sundhed og emotionel intelligens ,

Du kan også bruge uddannelsen til:

✔️At blive en tryg og empatisk leder for dit team

✔️Udbygge din faglige værktøjskasse

✔️Have klienter i forløb

✔️Facilitere et gruppeforløb 

✔️Afholde kurser og events 

✔️Facilitere online forløb 

✔️Holde foredrag

✔️Lave workshop

✔️Arbejde med dig selv og din udvikling som menneske
✔️Blive en bedre forældre

Emolog Practitioner Uddannelsen er designet til at...

…hjælpe dig med at udvikle din evne til at forstå og regulere dine egne følelser samt forstå og interagere med andre på en følelsesmæssig intelligent måde. Gennem uddannelsen vil du lære teknikker og metoder, til at udvikle din selvbevidsthed, selvregulering, empati og sociale færdigheder.

Efter uddannelsen kan du hjælpe dig selv og andre med:

✅ At forstå, afkode og navigere i egne følelser. 

✅ At regulere følelser. (selvregulering)

✅ At aflæse andre menneskers udfordringer og guide dem i deres helings og udviklingsproces.

✅ At lande i kroppen og mærke dine behov

✅ At skabe et stærkt mindset og fremme mental sundhed. 

✅ At mærke og sætte grænser

✅ At arbejde med emotionel intelligens ud fra dem Emografiske pskykologiske model.

Elev spotlight

Emografisk coachuddannelse

Josefine på hendes eksamensdag med underviser, Signe Neslein. Et års intensiv rejse og udvikling afsluttes på bedste vis med et yderst velfortjent 10 tal fra ekstern censor. 

Nyt hold opstart maj 2024
Undervisning tirsdage i tidsrummet kl. 10.00 – 16.00 

10 undervisningsmoduler

Fysisk undervisning hver tirsdag kl. 10.00 - 16.00 i storkøbenhavn.
Opstarts weekend d.17 & 18 maj 2024. fredag d. 17 maj fra kl. 16.00 - 21.00 samt lørdag d. 18 maj fra kl. 10.00 - 15.00

Du skal igennem 100 timers undervisning på uddannelsen.

Kompendium

Du modtager materiale forud for hvert modul eller på selve modulet afhængigt af modulets indhold. Undervisningsdagene indeholder både teori, øvelser, bevægelse og færdighedstræning med klienter.

Egenterapi

For at kunne gå til eksamen skal du have gennemført minumun 10 timers egenterapi i løbet af uddannelsens løbetid. Der gives specielpris til elever på uddannelsen. Egenterapi betales særskilt fra uddannelsesprisen.

Øvegruppe

Eleverne opfordres til at danne øvegruppe(r) hvor man kan hjælpe hinanden med at træne og øve, både det faglige og den praktiske udførsel. Det kan aftales med assisterende undervisere at de vejleder i øvegruppen.

Videomateriale

Du vil undervejs i uddannelsen få adgang til træningsvideoer, der kan styrke din faglighed og praktiske færdigheder.

Eksamen

Eksamen afholdes d. 8 juni 2024
.Til eksamen skal eleverne igennem en skriftlig, praktisk og mundtlig prøve. Eksamen betales kontant på dagen og koster kr. 1.800,-

Moduler på Emolog uddannelsen

Herunder kan du læse lidt om indholdet på de 5 moduler, som uddannelsen er bygget op omkring.

Modul 1, Emotioner, følelser & følelsesmæssige tilstande

Langt de fleste mennesker ved at de har følelser, men det er de færreste der kan forklare hvad de føler og hvorfor de netop føler dette. Ligeledes er det langt fra alle der kan konkretisere hvordan en følelse egentlig opstår og hvad man skal bruge den præcise følelse til. Det er igen de færreste der ved hvordan de arbejder med deres følelser i stedet for mod dem.

Langt de fleste af os, er blevet indoktrineret til at overhøre, undertrykke eller negligere egne (og andres) følelser igennem deres opvækst.
Nogle har tilmed lært at følelser er svaghed og andre igen har lært at være styret af deres følelser, så logikken udelukkes. Ingen af delene er en god måde at være med egne følelser på.

På dette modul dykker vi ned i forskellen mellem emotioner, følelser og følelsesmæssig tilstande og vi går popdagelse i følelsernes budskaber.

Modul 2: Tilknytning

Modul 3: Dit personlige emotionelle lederskab

Modul 4: Emografisk behandling

Modul 5: Parforhold & relationer

Mød dine undervisere

Signe Neslein

Signe Neslein er stifter af Emolog Practitioner uddannelsen og EQ Mentor uddannelsen, som hun driver og udvikler sammen med Denise Linders.
Signe er uddannet Emografisk Psykoterapeut, Mastercoach & Emolog og har igennem de sidste 10+ år undervist, vejledet og faciliteret selvudvikling. 

Denise Linders

Denise Linders

Denise er uddannet Sygeplejerske, Emografisk Coach og er igang med en overbygning som Psykoterapeut. Sammen med Signe, står Denise for undervisningen på Emolog Practitoner & EQ Mentor uddannelsen. 

Christian Ølsted

Uddannelsen hos Signe har forandret mit liv, både privat og professionelt. Jeg tog uddannelsen for at udvikle mig og jeg endte med at skifte min karriere som håndværker ud med en ny start som coach. At få lov til at hjælpe andre mennesker hver eneste dag, er en af de største gaver i mit liv. Uddannelsen gav mig retning, indsigt og mod til at følge mit hjerte frem for mit hoved. 

Christian Ølsted

Emolog Practitioner

Få en gratis og uforpligtende samtale med Denise eller Signe og lad os sammen finde ud af om uddannelsen, er det rigtige match for dig. 

PRISEN FOR UDDANNELSEN

KR. 30.000,- 

Ved tilmelding betales 5.000 kr.

Det er muligt at lave en afbetalingsordning for de resterende kr. 25.000,-

Uddannelsen skal være betalt inden eksamen.