Få den kærlighed du fortjener

– istedet for den du er afhængig af. Første skridt er at vælge dig selv til. Jeg er klar til at hjælpe dig.

Se videoen om parforholdet der ødelægger dig nedenunder

6 ting der sker når du går hos mig

Du opbygger styrke

Du får konkrete redskaber til at stoppe det forhold der ødelægger dig.

Du får selvtillid

Du får selvtillid og selvværd så du (igen) kan opdage hvor fantastisk du er.

Du fixer dit Mindset

Du lærer hvordan du sætter grænser og står op for dig selv.

Du dropper illusionen

Du lærer hvordan du skelner mellem afhængighed og kærlighed.

Du får den rigtige hjælp

Du får mig der hele tiden står ved siden af dig og guider dig, støtter dig og hjælper dig.

Du bliver selvkærlig

Du lærer hvor meget du egentlig er værd og hvordan du skal behandles i dit kærlighedsliv.

Tag
magten
tilbage!

Du er færdig med at nøjes med, finde dig i og håbe på at tingene bliver bedre. Du er bevidst om at din partner lyver, negligerer dine tanker og følelser og/eller behandler dig respektløst. Du er klar til at investere i dig selv -og din fremtid.

Du er færdig med at leve i illusionen! Du er formentlig bange for at miste ham/hende men faktum er, at du skal være mere bange for at miste dig selv.

Lad mig vise dig hvordan du kommer ud af en usund relation der ødelægger dig. Lad mig vise dig hvordan du får smilet tilbage på dine læber og lad mig vise dig hvordan du får det godt med dig selv, så du kan få kærlighed på den store klinge.

Camilla Ernstved

Camilla Ernstved

"Jeg har været SÅ heldig at finde den bedste coach Signe Neslein, som virkelig har formået at hjælpe mig igennem denne svære tid. Jeg kan kun rose Signe til skyerne, for sin vidunderlige person, hendes kompetencer, støtte og ikke mindst ærlighed. Dette intense forløb er det bedste der er sket for mig meget længe. Signe har formået at hjælpe mig igennem/bearbejde min smerte og følelser på en måde, så jeg i dag føler at jeg igen kan se lyset og ved at lige meget hvad livet bringer, har jeg det der skal til, for at kunne leve det. Det har været det hårdeste, men samtidig den største udvikling for mig som menneske. Så har du ligesom mig en svær periode, hvor det hele bare er sort eller blot har brug for at få klarsyn på det livet har at tilbyde, så vil jeg på det varmeste anbefale Signe."

Rickie Søderberg

"Første dag jeg kom ind til Signe følte jeg mig meget mere end tilpas. Lige fra start var der noget der sagde at det er hende her jeg vil kunne dele alle mine problemer med og vide at hver gang jeg går derfra er det minimum med et smil på læben! Jeg er meget følsom som person og har haft problemer med jalousi og min egen usikkerhed, og ikke mindst at “vide hvad jeg selv var værd” og det har jeg fuldstændig styr på efter at have gået hos Signe. En varm anbefaling fra mig af"

Invester i dig og den kærlighed du i den grad fortjener

Mine 1:1 kærlighedsforløb foregår primært online over Zoom og giver dig muligheden for at sidde i dine egne trygge rammer. 

Hvis din partner ikke behandler dig kærligt, omsorgsfuldt, respektfuld og ligeværdigt, så er det tid til at lære hvordan du bliver i stand til at få de ting i dit parforhold.

© All Rights Reserved

FAQ

Ofte stillede spørgsmål omkring det individuelle "kærlighedsforløb"

Dette specieldesignet 1:1 forløb er til dig der er i et parforhold der ødelægger dig og til dig der lige er blevet forladt af din partner eller har forladt din partner. Kan du genkende nogle af følgende er dette forløb det helt rigtige for dig.

Finder du dig i at din partner:
– Er utro
– Afgiver løfter han eller hun sjældent overholder
– Lyver overfor dig igen og igen
– Behandler dig respektløst – Er ligeglad med dine tanker, følelser og/eller behov
– Køber din kærlighed
– Tager stoffer eller går på druk kontinuerligt
– Taler nedladende og grimt til og om dig
– Er psykisk voldelig i sin verbale kommunikation
– Er truende og dikterende i sin adfærd overfor dig
– Er voldelig

Forløbet varer 4 måneder og du binder dig for alle 4 måneder, da det tager et sted mellem 3-4 måneder at nå i dybden med de problemer du kæmper med. Hver måned har du 3 x 60 minutters sessioner med mig. 

Det foregår primært online, som oftest via Zoom. Du vil inden hver session få tilsendt et link til Zoom som du blot skal trykke på for at komme til et lukket forum hvor det kun er dig og mig der deltager. Du kan hvis du ønsker det også møde op live i min klinik, det kan du ønske i vores forudgående introsamtale. 

Kravene til dig er følgende:
Du er afklaret med at du har brug for hjælp og du er et sted hvor du er villig til at tage imod den hjælp. 
Du er villig til at investere både din tid og penge i dig selv, så du kan få den kærlighed du fortjener. 
Du er engageret og klar til at trække i arbejdstøjet i vores samarbejde. 

“Kærlighedsforløbet” løber over 4 måneder hvor du ialt modtager 12 individuelle sessioner med mig. Derudover har du mulighed for at få min hjælp, sparring og støtte mellem sessionerne da det ofte er der, der hurtigt opstår “kriser” og problemer. Prisen for hele forløbet er: kr. 14.995,- ex moms. Moms pålægges såfremt der faktureres til virksomhed. 

Løsning 1:
Det fulde beløbet betales ved opstart og refunderes ikke hvis du ikke færdiggøre forløbet. 

Løsning 2:
Du kan betale beløbet i 3 rater og der pålægges et rategebyr på ialt kr. 1.000,-
Første rate betales ved opstart og herefter hver d. 1 i kommende måneder. 

Signe Holly Electra Neslein

Hvad gør du herfra?

Hvis du kan mærke at du er interesseret i et forløb sammen med mig, så er næste step at ansøge om en af mine eftertragtede BREAKTHROUGH samtaler, da jeg ikke sælger nogen forløb uden at den samtale har fundet sted. Det er så vigtigt for mig at du og jeg er et godt match og at vi sammen kan skabe magi i et af mine forløb, så du kan få alt det ud af forløbet som du har brug for.  Jeg arbejder udelukkende med mennesker der er engageret og klar til at trække i arbejdstøjet.  Jeg glæder mig helt vildt til at vise dig hvor fantastisk du er.