Dit hjerte kalder på dig.
Det kalder dig hjem. Hjem til dig selv, til din kerne og til dine følelser.

Dit hjerte kalder på sandhed. Din sandhed.

– Ikke fantasien
– Ikke illusionerne
– Ikke dit filter
– Ikke dine løgne

Men din sandhed.

Dine løgne afholder dig fra at komme hjem i dit hjerte og leve indefra og ud i stedet for at leve udefra og ind.

Løgne du er blevet fortalt og løgne du har fortalt dig selv.

Dine løgne består af de undskyldninger, oversættelser og de forvrængninger du gennem dit liv har opdigtet eller er blevet indoktrineret med, for at blive i noget eller undgå noget. Vi opdigter alle løgne som forsvar. I et forsøg på at undgå og lindre vores smerte – vores psykologiske smerte.

Måske har du slugt en løgn om at du er forkert, i stedet for at erkende at personen der fortalte dig du var forkert, behandlede dig forkert.

Måske fortæller du dig selv en løgn om at du skal være fejlfri, i stedet for at acceptere at du har svært ved at give dig selv omsorg og kærlighed.

Måske fortæller du dig selv at dit forhold bliver bedre lige om lidt, i stedet for at indse at forholdet har været slut længe.

Du fortæller dig selv de løgne fordi du er bange for at se og være i din sandhed. Men det er paradoksalt nok vores løgne der medbringer den største smerte i vores indre. Vores løgne skaber lidelse og vores individuelle sandhed bringer heling.

Hvis du er klar til at gå på opdagelse i din sandhed og komme hjem i dit hjerte igen, kan du booke en af mine gratis BREAKTHROUGH samtaler og få min hjælp.

Kærligst Signe
Emografisk psykoterapeut, Coach & Emolog

1

Leave A Comment