Lov nr. 1 – Alle følelser kræver en handling.

→ Hvis jeg viser mine svære følelser er jeg svag! 

→ Mine følelser gør mig sårbar! 

→ Jeg kan ikke mærke hvad jeg føler! 

→ Jeg tænker at det jeg føler er….! 

Filosofisk set er du hverken dine tanker eller dine følelser. Du har dine tanker og du har dine følelser, men hvad du gør med dem, er op til dig. Alligevel blander jeg mig🙈😅 for det er jeg pisse god til. 

Dine følelser er din indre vejviser, som altid kan vise dig om det du gør lige nu er det rigtige for dig. Men dine følelser kræver din opmærksomhed og din nysgerrighed for at fungere optimalt for dig. 

I den Emografiske terapi arbejder vi ud fra de 10 emotionelle love, som viser dig hvordan du på bedste vis bruger dine følelser, så de arbejder med dig og ikke imod dig. 

→ Lov nr. 1 fortæller at alle følelser kræver en handling. Altså den dimetrale modsætning af at negligere, overhører og dulme dine følelser. 

Når du handler på dine følelser skaber du et flow i dit indre. Du skaber rum til

dig selv. Du gør dig selv vigtig på den fede klinge og du validerer dig selv. Du opbygger selvværd og selvtillid blot ved at handle på dine følelser. What’s not to like 😉🤷‍♀️

Så hvordan handler du på dine følelser? 

  1. Identificer følelsen. 
  2. Hvad vil denne følelse fortælle dig? Gøre dig opmærksom på? 
  3. Hvad er dit behov når du mærker denne følelse. 
  4. Opfyld det behov 

Når du gør det vil du opdage at de svære følelser, mister deres greb i dig. Du vil opdage at du får nemmere og hurtigere adgang til de sjove følelser, såsom glæde, lykke, ro, tillid, kærlighed og inspiration. 

Vigtigst af alt vil du opdage at dine følelser ikke er farlige og ikke gør dig svag. 

#justfeelit 

Signe Neslein 

📲Lad 2021 være DIT år. Året hvor du får det du fortjener istedet for det du nøjes med. Få min hjælp ved at ansøge om en BREAKTHROUGH samtale med mig. 

De emotionelle love
1

Leave A Comment