Signe Neslein, Coach & Psykoterapeut

Hvem er jeg?

Mit navn er Signe Neslein. Jeg er 43 år gammel og mor til en dejlig teenager på snart 16 år. 💫

Jeg sprang ud som semi-selvstændig da jeg var 21 år gammel i familievirksomheden, som jeg stadig også er en del af idag.

I 2013 følte jeg mig klar til at skabe min egen forretning fra bunden og det blev starten på  SigneNeslein.dk hvor jeg hjælper, støtter, guider og vejleder mennesker omkring deres purpose, passion og performance. 🚀

Jeg er vild med og nørdet omkring følelser, følelsesmæssig intelligens, psykologi, spiritualitet og i det hele taget transformation og udvikling. 

Jeg er en overachiever, recovering perfektionist og fandenivoldsk “lad os lige fixe det problem” på den hurtigste og mest effektive måde. Jeg har været bange for at være svag hvis jeg viste mine følelser, jeg har mærket usikkerheden ved at tvivle på mine egne evner og kompetencer og jeg har siddet fast i de mentale og følelsesmæssige offerroller, som jeg idag også hjælper mennesker med at bryde fri af. 

Jeg er en mundfuld. Jeg fylder, jeg taler højt og jeg elsker livet og alle mulighederne det byder på.  

Jeg har arbejdet med NLP, coaching, terapi , psykologi og selvudvikling de sidste 10+ år.

Jeg er vild med at se mennesker som du lykkes. 

Mine uddannelser & kurser

Uddannelser

Kurser & efteruddannelser

Kontakt

+ 45 21 48 84 45

Jeg er hurtigst at fange via sms

Addresse: Knudslundvej 19-21
2605 Brøndby 

Email signe@neslein.com

(Visited 1.044 times, 1 visits today)