Vi ser det vi har fokus på og det vi har fokus på vokser. 

Jeg brugte lang tid i mine tidlige voksne år på at forstå det begreb med fokus. For min tilgang til livet var rimelig sort/hvid. Det der med nuancer kom snigende med alderen (min dejlige mutti ville sige heldigvis😄

At vælge fokus er måske en af de vigtigste ting du kan gøre i dit liv, for at skabe det liv du ønsker. 

At vælge fokus er et bevidst valg, som du skal tage igen og igen… og igen. På et tidspunkt når du har valgt dit fokus nok gange vil det blive en naturlig og integreret del af dit mindset. 

Sådan her oplever jeg at skabe det bedste fokus i mit liv🙏

Prøv det. Og husk nu at nye vaner kræver tid (minimum 21 dage) 

1. Morgenrutine 
– Taknemlighed 
Hvad kan du vælge at være taknemlig over lige nu. Skriv det ned i din taknemligheds-dagbog. 5 ting minimum. 

– Sende kærlighed til et menneske 
Jeg forestiller mig altid et menneske jeg holder af eller et menneske jeg har udfordringer med og sender dem lys og kærlighed. På den måde rydder du hele tiden ud i negativitet og træner din evne til at give kærlighed. 

2. Aftenrutiner
– Taknemlighed. 
– Meditation 10, 15 eller 20 minutter) 
– Affirmationer (der ligger nogle super gode på youtube) søg på I Am affirmations 

Enjoy 💞

/Signe.

0

Leave A Comment