I denne video kan du møde min fantastiske klient Bjørn, som har været i et 3 måneders forløb hos mig. 

Emografisk coachuddannelse
Anmeldelse signe Neslein
Signe Neslein udtalelse
Følelsesmæssig intelligens seminar
udtalelser signe Neslein
Breakthrough samtale med Signe Neslein
Udtalelser Signe Neslein
Cille Bach
Breakthrough samtale med Signe Neslein
Anmeldelser Signe Neslein
Udtalelser Signe Neslein
Josefine Achen

Vil du
også have
resultater?

Book en gratis afklaringssamtale og hør mere om de forløb jeg tilbyder.


Steven Tezca

"“Jeg valgte et forløb med Signe, da jeg følte mig knækket og ikke kunne finde tilbage til mig selv. Jeg havde gjort mig mange overvejelser om at skulle blotte mine svagheder overfor et fremmed menneske, men Signe gjorde alle mine bekymringer til skamme. Jeg blev mødt af et menneske der udstråler så meget styrke, positivitet og varme, samtidigt med hendes evne til at se lige igennem mig, udvise anerkendelse og stille de spørgsmål der både kunne åbne mig og udrede det kaos jeg følte indeni. Dertil udstyrede Signe mig med redskaber der har hjulpet mig med at arbejde mig ud af den situation jeg befandt mig i. ."

nini

Nini Bang

"“Signe har fået mig til at indse at de følelser, som jeg ellers så aktivt har forsøgt at tage afstand til, for konstant at være i kontrol, kan blive mit stærkeste værktøj til at lykkedes i de mål jeg sætter mig. Signe har givet mig lysten til at forstå hvem jeg selv er – finde MIN identitet og mit JEG, for derigennem at opnå mit fulde potentiale. En personlig rejse, som ellers har været skræmmende for mig, at skulle drage ud på og nu kan jeg ikke komme hurtigt nok afsted. TAK!”."

Nancie Rasmussen

"Wow! Signe er en formidabel formidler og formår at gøre det der er svært, håndterbart og overskueligt. Det er en af de bedste investeringer jeg nogensinde har foretaget - investeringen i mig selv gennem Signe´s forløb "

(Visited 103 times, 1 visits today)