Jeg hørte en podcast med Gregg Braden forleden da jeg gik min morgentur med min lille hund, Fenja. 🥳 Han fortalte en historie i podcasten som, gav genklang i hver en celle i min krop, og hvem ved måske gør den det samme i din.

Han fortalte om hans dygtige musikerven der netop havde skabt det smukkeste stykke musik, som han havde spillet for ham og Gregg Braden var fuld af beundring og begejstring og spurgte hans musikerven hvornår han ville udgive nummeret, hvortil hans ven svarede at han lige skulle finpudse nummeret og lægge nogle underlægningslydspor på, førend han følte at det var helt perfekt og klar til udgivelse.

Dage blev til uger og uger blev til måneder og hans musikerven var stadig optaget af at finpudse det smukke stykke musik han havde komponeret i stedet for at dele det med verden.

Gregg Braden tog til L.A. hvor hans skulle holde et oplæg og da han satte sig ind en taxa der skulle køre ham fra lufthavnen til hans destination, spillede selvsamme musikstykke i taxaen – men det var ikke hans ven der havde udgivet det, en anden var kommet han i forkøbet.

Og hvad er pointen tænker du måske? Jo ser du vi alle downloader/kanaliserer fra samme sted, fra samme universelle kollektive bevidsthed, så de ideer du får er ikke dine førend du har delt dem med verden og dem der havde brug for lige netop den idé du downloadede.

De fleste af os ønsker at være perfekte i det vi deler med andre, men i vores uendelig søgen efter perfektion lader vi os distraherer fra den smukke gave der fandt sted, da vi pludselig fik en ny idé, en ny kreation eller en ny vision.

Vær tro mod det du får foræret fra det kollektive bevidsthedsfelt og hav tillid til at netop du har fået den idé, fordi du kan gøre en forskel for mennesker ved at føre den ud i livet.

Så hvad mangler du at føre ud i livet, som du har fået pakket for langt væk i søgen efter perfektion?

Kærligst Signe

 

Perfektionisme
0

Leave A Comment