Forstå din usikkerhed

Venter du på at din usikkerhed på mirakuløs vis skal forsvinde og du kan føle dig stærk, powerfuld og tryg i hvem du er?

Venter du på at du vågner op og opdager at du ikke længere er usikker og tør gøre, sige og være det du ikke har turde før?

Eller måske er du nået til et sted i dit liv og i dig selv, hvor du accepterer og nøjes med at være usikker, fordi det er blevet så velkendt – og dermed trygt!

Måske er din usikkerhed blevet dit eget lille fængsel, som holder dig lige præcis der hvor du er nu.

Vi kan blive usikre over om vi er gode nok
Vi kan blive usikre over om vi har forstået ”det” rigtigt
Vi kan blive usikre over om vi tager det rigtige valg
Vi kan blive usikre på vores udseende
Vi kan blive usikre på om det vi siger og gør, er godt nok

Usikkerheden kan gøre dig handlingslammet. Usikkerheden kan få dig til at undgå de muligheder der banker på din dør. Usikkerheden kan gøre dig frygt-styret.
Usikkerheden kan lægge så store bånd på dig, at du ikke længere tror, at der er en virkelighed hvori du er fri, stærk og tilfreds med dig selv.

Det er min oplevelse og erfaring at usikkerhed altid står overfor et behov for at være ”likeable” og blive valideret af andre mennesker. Det er en evig søgen og higen efter andre menneskers anerkendelse og accept. Det er en sej kamp, da det ofte betyder at du bruger enorme mængder af ressourcer og energi på at forestille dig hvad andre mennesker tænker, mener og siger om dig. Det er udmattende og direkte opslidende. Det skriver jeg fordi jeg selv har haft masser af områder i mit liv hvor jeg har været møghamrende usikker og jeg har igennem de sidste 10+ år haft utallige mennesker igennem min klinik der ligesom jeg har kæmpet med usikkerhed.  jeg lover dig at det er så meget federe at hvile i sig selv og være selvsikker, men den succes kommer ikke af sig selv.
Du skal være villig til at gå efter det du fortjener (selvsikkerhed) og give slip på det du nøjes med (usikkerhed).

Din usikkerhed kan vise dig, at du har et underliggende behov for at passe ind og være ”tryg”.

Din usikkerhed kan være en refleksion af dit dybe behov for at blive set, hørt, mødt og forstået.
Din usikkerhed kan vise dig at du ikke giver dig selv den kærlighed og omsorg som du har brug for.
Din usikkerhed kan afsløre at du endnu ikke har de redskaber du har brug for i dit liv, til at være dig.

Så hvordan løser du dit usikkerhedsproblem?
Få hjælp. Invester i dig selv. Tag en beslutning om at lære noget, som vil gavne dig resten af dit liv.

Det du mangler lige nu, er redskaberne til at implementere nye vaner og mønstre i dit Mindset og i dine følelser. Det du mangler lige nu, er viden om hvordan du går fra at være usikker til at være et selvsikkert individ. Jeg og masser af andre coaches, terapeuter og behandlere har de redskaber og den viden der kan få dig i mål, så det eneste der står i vejen, er den beslutning du skal tage om at vælge dig selv til.

Jeg hepper på dig.

Ansøg om en gratis BREAKTHROUGH samtale med mig.

 

usikkerhed
1

Leave A Comment