Selvom dine (og mine, og alle andres) erfaringer er fortid, er de bestemmende for vores nutid og vores fremtid.

👉Forestil dig at du skal køre fra København til Paris i din bil og det eneste du har at orientere dig i, er dit bakspejl! Det ville være pænt nederen at køre de 1000 km på denne måde og med dette begrænsende udsyn…

And that my Darling er præcis hvad vi hver især gør, når vores erfaringer bliver det styrende element i vores livsanskuelse, i vores beslutninger, i vores tanker og i vores følelser. Vi bruger bakspejlet til at orientere os i – uden at opdage at vi går glip af panorama udsynet fra forruden😉

Vores erfaringer er tankemæssige (og følelsesmæssige) bearbejdninger af oplevede situationer… har oplevelse været dårlig, vil du naturligt have skabt en “negativ” erfaring – som du vil gå langt for ikke at opleve igen… og det begynder at vi begrænser vores egen udfoldelse😊

Så mit spørgsmål til dig i dag er:
Hvilke erfaringer styrer dit liv lige nu?

Skriv dem ned så du kan få et bedre overblik over dem 🙏

Enjoy

Signe

dine erfaringer begrænser dig
0

Leave A Comment