Offerrolle bootcamp med offerrolle ekspert, Signe Neslein

Bootcamp kun for kvinder

Empowerment, selvkærlighed og selvsikkerhed er tre af de vigtigste ting du får med i baggagen efter min 4 ugers offerrolle bootcamp. 

De mentale og følelsesmæssige offerroller opstår i det øjeblik, vi stopper med at være selvansvarlige. De lister sig ind på os og kan komme til udtryk på flere forskellige måder, uden at vi nødvendigvis opdager eller oplever at vi er fanget i en offerrolle.

1. Du er usikker på dig selv (offerrolle)
2. Du har svært ved at tage valg og beslutninger (offerrolle)
3. Du er bange for ikke at være god nok (offerrolle)
4. Du leder hele tiden efter bekræftelse og anerkendelse fra andre (offerrolle)
5. Du gør andre vigtigere end dig selv (offerrolle)
6. Du sætter en hård facade på og er som altid den stærke, der kan klare alt selv (offerrolle)
7. Du vælger igen og igen en partner du skal ”fixe” eller ”redde”  (offerrolle)

 

For første gang nogensinde byder jeg velkommen til en online offerrolle bootcamp, hvor du i 4 uger får min hjælp, støtte og vejledning til at opdage og eliminere din offerrolle. 

Offerrolle

Vidste du at en offerrolle opstår når vi stopper med at tage ansvar for det vi tænker, føler, oplever og handler på.

“Jeg har skabt et online forløb til dig der synes det er fedt at kunne sidde i dine egne trygge rammer og få ny læring, udvikle dig og vigtigst af alt bygge dig selv op med selvkærlighed og selvsikkerhed. Bootcampen giver dig de konkrete redskaber der skal til for at bryde fri af de mentale og følelsesmæssige offerroller. 

4 uger med vild læring og udvikling

Uge 1: Fakta om offerrollen

I den første uge dykker vi ned i forståelsen af de mentale og følelsesmæssige offerroller, så du får den viden der er afgørende for at du kan bryde ud af offerrollen.

Uge 2: De 7 arketyper

I uge 2 sætter vi fokus på de 7 offerrolle arketyper og du vil dykke ned i de udfordringer der er i din arketype. Vi vil også kigge på hvilke arketyper du har en tendens til at tiltrække i dit kærlighedsliv.

Uge 3: Bryd fri af offerrollen

I uge 3 trækker vi i det metaforiske arbejdstøj og gennemgår alle de teknikker og øvelser jeg har skabt til at hjælpe mennesker ud af de mentale og følelsesmæssige offerroller.

Uge 4: Level up

I bootcampens sidste uge skal vi booste dit selvværd, din selvtillid og din selvsikkerhed, så du kan opdage hvor fantastisk du er.

What Our Customers Have to Say

Find din arketype

Se om du kan genkende dig selv i en af de 7 offerrolle arketyper, som jeg har udviklet igennem dit sidste 10 år. 

Offerrolle bootcamp med Signe Neslein

Sådan foregår det

Bootcampen løber over 4 uger, fra d. 24 april til og med den 22 maj 2021.

Hver lørdag modtager du ugens trænings og undervisningsmateriale i form af videoer/lydfiler og dit personlige arbejdsark.

Hver onsdag går jeg live fra kl. 19.30-20.30 og svarer på spørgsmål og følger op på den pågældende uges læring og dine nye indsigter. (kan efterfølgende ses på replay)

Du bliver en del af et motiverende fællesskab, i en lukket Facebook gruppe med andre kvinder, som ligesom du ønsker at gøre op med offerrollen. 

Du kan chatte med mig og de andre kvinder igennem hele forløbet i Facebook gruppen. 

Det får du på offerrolle bootcampen

Ny indsigt i dig selv

Hver uge byder på nye læringsmuligheder, når jeg tager dig gennem de psykologiske mekanismer der er i spil, i forbindelse med de mentale og følelsesmæssige offerroller.

Arbejdsbog

Du modtager en arbejdsbog til bootcampen med de øvelser, teknikker og læringer vi skal igennem i løbet af de 4 uger.

Motiverende fællesskab

Hele vejen igennem forløbet har du mulighed for at chatte med mig og de andre skønne kvinder i vores lukkede Facebook gruppe. Det er også i denne gruppe at jeg går live hver onsdag.

Online Q&A Live

Hver onsdag fra kl. 19.30 - 20.30 går jeg live og svare på de spørgsmål du og de andre deltagere må sidde med. I vores Q&A følger jeg også op på den pågældende uges materiale og læring.

Video om din arketype

I starten af forløbet modtager du video er med gennemgang af de 7 offerrolle arketype jeg har udviklet og jeg giver dig nogle fif til lige præcis dine udfordringer, i din arketype.

Motivationsvideoer

Du modtager en gang om ugen en motivationsvideo som hjælper dig med at fastholde dit fokus på din udvikling og læring.

Offerrolle bootcamp gains

Er du klar til at gøre dig selv vigtig?

Da jeg brød fri af min offerrolle gik det op for mig hvor meget anspændthed, tankemylder og manglende energi jeg havde levet med indtil da.

Skiftet ud af offerrollen åbnede virkelig mine øjne for min egen værdi og alle de muligheder jeg pludeslig blev i stand til at tage imod. Jeg begyndte at udleve mine drømme og skabe et liv fyldt med glæde, latter og overskud.  Jeg begyndte kort sagt at sætte mig selv først og give mig selv kærlighed istedet for hele tiden at lede efter den alle andre steder.

Jeg lover dig at offerrollen afholder dig fra at være den bedste udgave af dig.

Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde sammen med dig og de andre skønne kvinder, som er klar til at få det de fortjener. 

Let´s Level Up
Signe Neslein 

Offerrolle bootcamp

Tilmelding & pris

Din investering

Prisen for 4 ugers offerrolle bootcamp er kr. 895,- 

Tidsforbrug

Du skal påregne ca. 1-2 timers hjemmearbejde pr. uge i de 4 uger bootcampen løber.

Tilmelding

Efter tilmelding bliver der fremsendt en faktura til dig på beløbet for bootcampen. Du er først sikret din plads ved betaling. 

Level Up med Signe

Tilmelding til bootcampen

Bemærk venligst at du først er sikret din plads, når du har indbetalt beløbet for bootcampen. Beløbet refunderes ikke efter opstart d. 24 april 2021.