Nogle mennesker vil forsøge at slukke dit lys. Dit pragtfulde smukke lys. Nogle mennesker fungerer bedst, når de kan samle eller indgå i et fællesskab af drama, intriger og lav vibrerende energi. Nogle mennesker tror de har det bedst når de kan få andre til at føle sig små, ubetydelige eller ligegyldige.

Du kender det sikkert ligeså godt som jeg. Det eller demennesker der altid leder efter det negative, dem der har det bedst når de dømmer andre, bagtaler, nedgøre og holder fast i smerten, som så tydeligt bor i deres indre.

Måske har du, ligesom jeg selv, været et af de mennesker på et tidspunkt i dit liv.  Måske er du det stadig. Måske har du fundet tryghed i implicitte konflikter. Signifikans i selvophævelsen. Stabilitet i mødet med ligesindet der ligesom du fandt ”ro” i dramaet.

Det er en hård spiral at være i, at leve i og navigere i. Det er en spiral der kun kører nedad. Den har kun et outcome. Mere negativitet. Det kan selvfølgelig manifestere sig på tusinde forskellige måder hos tusinde forskellige mennesker. Men outcomet er det samme. Stilstand – negativitet og paradigmet om at det er ”synd for mig”.

Paradigmer bliver skabt, hvad enten du er bevidst om det eller ej. Om du er deltagende eller passiv. Om du tager ansvar eller går i offerrollen. Paradigmet lever i bedste velgående uagtet dit engagement eller mangel på samme. Og paradigmet begynder at tiltrække, virkelighedsgøre og fremme den vane det er blevet tillært.

Paradigmer og vaner kan ændres – heldigvis! Det starter med dit mindset. Det starter med at du vælger at gøre noget andet end det du plejer at gøre. Ikke fordi at andre mener at det er det rigtige at gøre – men simpelthen fordi du har fået nok af at leve et liv i negativitet, drama og en konstant summen af problemer.
Du kan vælge nu. Du kan vælge i morgen eller du kan vælge om et år. Faktum er blot at indtil du gør noget andet end det du har gjort indtil nu – vil du få mere at det du allerede har. Så spørgsmålet du skal stille dig selv er:

Vil jeg have mere af det jeg allerede har i mit liv? Eller vil jeg have noget helt andet?

At skifte dit mindset er første stop på rejsen til at skabe et nyt jeg. Nye muligheder. Nye oplevelser og nye relationer. Kig dig omkring, hvor mange af dem du har tæt på dig, lever i selvsamme ”brokkerøvs mindset” som du selv er fanget i? I flok er vi mennesker stærke, ja bevares det er vi da, men vi er også i stand til at holde hinanden fanget i det der ikke fungerer.

Du kan begynde med at kigge på dine primære tanker. De tanker du tænker igen og igen og opdage om det er tid til at ændre dem.


1. Hvad er mine primære tanker?


…………………………………………………………………………

 

 

 

  1. Hvad har det givet mig at tænke de primære tanker?


    …………………………………………………………………………..  2. Hvad vil der ske hvis jeg i de næste 5 år fortsætter med at tænke de samme primære tanker?


    …………………………………………………………………………………..    Når du har svarene på ovenstående spørgsmål, har du også svarene på om dine primære tanker er berigende eller begrænsende.

    Såfremt de er begrænsende, er det tid til at begynde at om programmere dit mindset.0

Leave A Comment