Arketype 5 (5/7) ⁣
Kontrollanten ⁣

Som navnet antyder er denne arketype styret af kontrol og behovet for kontrol. Alle mennesker har i større eller mindre grad behov for kontrol, men når du shopper ind på denne arketype fortæller det en historie om hvordan du bruger kontrol som forsvarsmekanisme hvilket både kan komme til udtryk i dit privatliv og arbejdsliv. ⁣

I dit kærlighedsliv kan du have meget svært ved at stole på din partner og du oplever ganske ofte at din jalousi er ødelæggende for den relation du befinder dig i. ⁣

Dit hjem vil som oftest stå knivskarpt og du vil bruge en stor del energi på at sørge for at basen altid er ryddelig og nypoleret i tilfælde af at nogen skulle finde på at dukke op uden en forudgående aftale. ⁣

På et tidspunkt er du blevet såret dybt og ikke har fået bearbejdet det der er blevet skabt i dig. – Mobning, krav om ”perfektionisme” fra andre og anerkendelse udelukkende af dine præstationer kan meget vel være nogle af de ting, der har skabt dit behov for overdreven kontrol. ⁣

Læs alt om din arketype når min e-bog udkommer i foråret. ⁣
——————————————⁣
📲Lad 2021 være DIT år. Året hvor du får det du fortjener istedet for det du nøjes. ⁣Få min hjælp ved at ansøge om en BREAKTHROUGH samtale med mig her:
http://www.signeneslein.dk/breakthroughsamtale/
⁣⁣

Arketype 5 Kontollanten
0

Leave A Comment