Når du matcher denne arketype vil du have enormt svært ved at identificere dig selv med en offerrolle, for du er det meste af tiden handlekraftig og initiativrig. ⁣

Du har som udgangspunkt også et meget stærkt mindset og en stærk psyke. Mange omkring dig vil beskrive dig som stærk, handlekraftig og omsorgsfuld – for det er de sider du oftest og uden det store besvær lader andre se. ⁣
Og nu sidder du måske og tænker hvordan i alverden har denne beskrivelse lighed med en offerrolle? Ser du, udfordringen er i bund og grund at du bruger store ressourcer og energi på at ”redde” mennesker omkring dig – frem for dig selv. ⁣

Det kan være svært for dig at mærke dine følelser og give dem et udtryk, da du er blevet vant til at regne mennesker og verden ud i dit hoved og i dine tanker. Det har bare den store konsekvens, at der ikke er særlig mange mennesker omkring dig, der får lov til også at være noget for dig. Der er meget få mennesker der får lov til at se og mærke den del af dig der er enorm sensitiv og som let bliver såret. Du gemmer det bag en stenhård facade, som du har bygget tidligere i dit liv da du er blevet såret. ⁣

Du har en tendens til at stille store krav til dig selv – og ikke mindst andre. Hvilket kan medføre at du hurtigt bliver skuffet over andre mennesker og deres manglende evne til at føre ting ud i livet ligeså hurtigt og effektivt som du.⁣

Læs alt om din arketype når min e-bog udkommer i foråret. ⁣

Kh
Signe 
Coach & Terapeut 

0

Leave A Comment