En klog kvinde sagde på et tidspunkt følgende visdomsord til mig:

”HOLD FREKVENSEN”.

Og da hun sagde det, var der så mange brikker indeni mig der faldt på plads. Kender du det med at høre et ord, en sætning, se et billede, læse et citat – og så er der lige pludselig store mængder information indeni én der bare giver mening på en helt ny måde?!?

Jeg elsker når det sker. Det er faktisk også en af de største årsager til, at jeg arbejder med mennesker. For når de ”AHA-MOMENTS” opstår i et forløb, frigives så store mængder energi og ressourcer til det menneske, der har fået den aha. Og bum så har man ramt den frekvens der gør det muligt at skabe, manifestere og være i flow. Så går man fra at konkurrere udefra til at skabe indefra.

Når det er sket handler det om at holde frekvensen!

Frekvensen er den indstilling du har dikteret (bevidst eller ubevidst) at din hjerne, dine følelser og din krop skal adlyde og modtage på.

Din frekvens er = den virkelighed du lever i lige nu.

Det er en af de ting mit helt nye online forløb ”The Power Shift” gennemgår pertentligt. For hold op hvor er det vigtigt at kunne indstille sin frekvens til succes, lykke, overflod, kærlighed og flow.

Lige om lidt (d. 15 Juli 2019) lukker jeg op for tilmelding af forløbet. Så hvis du vil transformere dig selv, din selvopfattelse, dit mindset, dit flow og din virkelighed så skal du med på forløbet.

Og lad mig slå fast med det samme… Du har allerede ALT du har brug for indeni dig. The Power Shift viser dig HVORDAN du får adgang til det du endnu ikke har adgang til og hvordan du resten af dit liv (hvis du bruger metoderne) aldrig kommer til at mangle noget som helst igen.

Læs om The Power Shift

0

Leave A Comment