Vidste du at 95 – 98 % af din adfærd styres af din underbevidsthed? Hvilket betyder at du og jeg og alle andre mennesker er styret af vanetækning og gentagelser. Det er også grunden til at vi igen og igen får mere af det vi allerede har!

Det er også grunden til at vi føler at vi kæmper for at få succes, men ikke lykkes med det. Sådan havde jeg det i en del år. Tæt på og næsten – men alligevel så uendelig langt fra. Hold kæft hvor var det belastende ogenerverende. Og det var ikke fordi jeg ikke kunne få ideer eller create fede koncepter. Succesen udeblev fordi jeg havde en programmering i mit Mindset (i min underbevidsthed – hvor vi finder vores overbevisninger), som hele tiden førte mig mod ”succes er farligt og det er svært at tjene penge”!  

Og det er præcis det der sker for os, når vi ikke tager styring over vores Mindset. Vi bliver ført mod det der allerede eksisterer i vores Mindset.

Ganske enkelt fordi at din underbevidsthed er programmeret til at ”sikre” dig mere af det den allerede har sikret dig.

Vi kan ikke skabe nye muligheder, nye følelser, nye oplevelser uden at tage styring over vores sind. Og vores sind fungerer på to niveauer.

De to niveauer er det bevidste sind og underbevidstheden.

Dit bevidste sind kan afvise eller acceptere tanker og ideer og ligeledes kan du ræsonnere i dit bevidste sind. Din underbevidsthed derimod, den kan hverken argumentere eller ræsonnere. Din underbevidsthed fungerer som en gammel båndoptager. Den kan kun afspille det du tidligere har optaget.

Så hvis du føler at du sidder fast og ikke når i mål med det du inderst inde ønsker dig og drømmer om, så kan du være helt sikker på at du har nogle programmeringer og overbevisninger, som begrænser dig og fastholder dig i det du absolut ikke vil have mere af! Og hvis du ligesom jeg ikke gider at bruge dit liv på at nøjes med og spænde ben for dig selv, så har jeg netop åbnet for tilmelding til mit 10 ugers transformerende forløb ”The Power Shift”.

Du finder forløbet her:

http://www.signeneslein.dk/the-power-shift-online-forloeb/

0

Leave A Comment