Når du finder dig selv i den ”⇨ Selvopofrende” offerrolle, er det fordi du har en tendens til at sørge for alle andre omkring dig. Du er fra en meget tidlig alder blevet lært (ubevidst) at du skal passe på alle de andre og endnu vigtigere, at du skal være i stand til at kunne ”fornemme” hvad de andre har brug for.⁣
Det betyder at man i denne arketype har svært ved at passe ordentligt på sig selv, og det kan være uhyre svært at sætte grænser og sige til og fra over for andre mennesker. ⁣

Andre menneskers vrede kan virke skræmmende og få dig til at trække dig endnu mere ind i dig selv. ⁣

Du drømmer om at udrette langt mere end det du gør lige nu, men du kan have svært ved at mærke hvad det egentlig er at du drømmer om at lave, gøre og udrette. Det kan være svært at mærke fordi du er langt mere trænet i at ”bo” oppe i dit hoved og dine tanker. ⁣

⇨ Du føler dig ofte forkert. Faktisk har du stort set hele tiden en oplevelse af at det du gør, siger, mener, oplever og mærker er forkert. Du bliver ofte flov/pinlig over dig selv og af samme grund er du meget tilbageholden i sociale sammenhænge. ⁣
⇨ Du er ikke forkert og har aldrig været det. Du er fanget i en arketype offerrolle, som gerne vil holde på dig. Men på den anden side af denne arketype ligger der en verden og venter på lige præcis dig. ⁣

På den anden side af arketypen er du et menneske med kæmpe empati, omsorg og et brændende ønske om at hjælpe andre mennesker. Og ingen kan gøre det ligeså godt som du kan. Det er bare så vigtigt at du lære at passe på dig selv først, så du bliver i stand til at være noget for andre mennesker, uden at tærer på dig selv følelsesmæssigt. ⁣

Vil du ud af offerrollen så skriv til mig og få en gratis afklarende intro session. 💕⁣

Kærligst Signe

 
Offerrolle arketype 2, den selvopofrende
0

Leave A Comment