For hvem skulle ellers gøre det!

Du kan godt blive ved med at se dig selv som en fiasko (hvilket du i øvrigt aldrig har været!). Du kan godt fortsætte selvpineriet, du udfører når du kritiserer dig selv (hvem ved hvad der ville ske hvis du var a kind human mod dig selv).

Du kan også godt lade andre komme først (for ingen bryder sig om en egoist). Det kan du.

Men….. Og trust me Boo – det er sgu et stort MEN

Det behøver du ikke. Ser du, der er kun én i verden der i sidste instans kan få dit pragtfulde lys til at skinne. Kun en og det er dig.
Men det du ikke behøver at være alene om, det er vejen dertil. Som et resultat af de BREAKTHROUGH sessioner, forløb og workshops vi laver i min coaching virksomhed oplever folk de vildeste åbenbaringer og aha´er.

Mennesker transformerer deres smerte til deres styrke, de tager magten over deres liv tilbage og de skaber et succes mindset hvor de tør og ikke kan lade være med at stå i deres unikke storhed – i deres unikke lys.

Men de kom ikke til resultatet alene. De fandt ikke løsningen alene. Det er der ingen mennesker der gør.

Vi har som oftest brug for hjælp til at finde løsninger på de udfordringer vi ikke selv har kunne løse.

Vi har brug for sparring, så vi kan opdage hvor det er vi springer over. Vi har brug for vejledning når de resultater vi så inderligt ønsker – udebliver.
Og derfor er vejen til at stå i din storhed – til at stå i dit lys ikke en du behøver at gå alene. Hvem kender du der vil have åbenbaringer og aha´er – hvem kender du der vil stå i deres unikke storhed.

Shit jeg håber dit svar på det spørgsmål er – DIG!

So you do you boo – det har du fortjent.

/Signe
Facebook
Twitter
LinkedIn
1

Leave A Comment