Kender du det når man opdager at det flow der var lige for lidt siden bare ikke er til stede længere? Hold kæft det sker for mig igen og igen.

 
Jeg er så meget et menneske der bygger op, bygger mere op, bygger til, bygger ud og så kapow (i total Batman og Robin stil) bygger jeg om og river hele lortet ned igen! For i virkeligheden er jeg bedst til at bygge … altså mentalt forståes – der er ikke gået en håndværker tabt i mig (selvom jeg ville mene at jeg kunne passe ind i en hvilken som helst skurvogn)

Nå back on track … Jeg øver mig hver dag i at holde et stabilt bygge tempo og til det har jeg brug for at min energi/vibration er on point, men fordi jeg er en autodidakt #byggemandbob har jeg brug for at huske mig selv på at holde vibrationen og hey hvem ved, måske har du også brug for det ligesom jeg … Så hermed får du 3 ting du skal undgå så du ikke ødelægger dit #flow og hiver din vibration ned.
Og byg så for pokker det du drømmer om. .
.
/Signe
@signeneslein .
.

Facebook
Twitter
LinkedIn
2

Leave A Comment