6 måneders emolog uddannelse

Bliv en af verdens første uddannede Emologer og få en uddannelse der forener psykologien og spiritualiteten.

Beslutningen om at investere i os selv og vores fremtid, træffes ofte på baggrund af vores intuition – hvad siger din intuition?

Emologen arbejder både ud fra en psykologisk evidensbaseret tilgang og med et spirituelt islæt. Du lærer at afkode menneskers følelsesmæssige identitet, deres kodninger og deres bevidste og ubevidste adfærd.

Som certificeret Emolog er du uddannet til at lave tolkninger og readings med udgangspunkt i den Emografiske terapi og ud fra verdens førende følelsesmæssige (EQ) intelligenstest og arketypetest. Vores app danner grundlag for de tolkninger og readings du lærer at lave på uddannelsen. Du kan efterfølgende tage klienter ind til tolkninger og ligeledes teste og tracke din egen udvikling. Emologen er også i stand til at lave en “forecast” på hvad der kommer til at ske i den kommede periode for klienten.

Oplås  dit og andres iboende potentiale

Verdens førende EQ-system

Emografi er læren om emotioner, følelser, følelsesmæssig intelligens og afkodning af følelsesmæssige tilstande og er fundamentet og psykologien i den Emografiske psykoterapi. 
Emologens arbejde strækker sig ikke ind i det terapeutiske rum men handler derimod om.  at faciliterer oplysning, bevidsthed og indsigt til den enkelte klient igennem dennes unikke Emoskop.

En Emolog arbejder med, og bliver uddannet i at aflæse  bevidste og ubevidste indre kodninger i det enkelte menneske.
Kodninger der foreligger både i psyke, krop og følelser. På denne måde er det også en holistisk tilgang der gør sig gældende i arbejdet som certificeret Emolog. 

Opstart Januar 2022 i København. Uddannelsen foregår hver tirsdag eller onsdag i tidsrummet kl. 17.00 - 21.30 i 6 måneder.

Fakta

Det får du på uddannelsen

Intens selvudvikling

Du får en stærk personlig udvikling, øget mental robusthed, og højere EQ.

Stærke psykologiske rammer

Bred vifte af metodologier og psykologiske rammer, der giver de nødvendige færdigheder til at være udøvende Emolog og bygge din egen klient skare.

Optræning af din intuition

Du lærer at træne og bruge din intuition og sætte dine fornemmelser i spil på en gennemført måde.

Motivation & engagement

Du bliver i stand til at skabe motivation og engagement hos andre mennesker - og hos dig selv.

EQ

Stor indsigt og forståelse af egen og andres følelsesmæssig intelligens.

Uddannelsen opbygning & indhold

Undervisningen består af teori, cases og øvelser, og vi er kendt for at være dygtige og humoristiske formidlere, som gør komplekse teorier simple og til at forstå og bruge i hverdagen. 

Emolog uddannelse

Modul 1 - Psykologien bag

I dette første modul får du en indføring i psykologien bag vores Emolog uddannelse, så du er klædt godt på, til at forstå de mønstre, kodninger og programmeringer du kommer til at støde på i dit tolkningsarbejde med klienter.

emolog, Emographics

Modul 2 - De 4 klasser

I andet modul arbejder vi med de 4 klasser der definerer om vi som mennesker er igang med at afvikle noget smertefuldt, udvikle os, om vi er i beskyttelses-mode eller om vi er igang med at opbygge vores core og styrke vores indre kodninger.

De Emotionelle Love

Modul 3 - De Emotionelle Love

De 10 Emotionelle love er fundamentet i forståelsen og arbejdet med emotioner, følelser og tilstande, Ligesom loven om tiltrækning, har vores følelser helt bestemte regler som de følger, når du forstå de 10 grundregler er du i stand til at arbejde med dine følelser stedet for mod dem.

Modul 4 - Tolkning & Readings

I det fjerde modul skal vi for alvor igang med at tolke og lave readings ud fra de to omfattende test, Emotionel State Test og Arketype testen. I dette modul vil du også få prøveklienter som du skal lave tolkninger på.

De 16 arketyper

Modul 5 - De 16 arketyper

Modul 5 handler om de 16 dynamiske følelsesmæssige identiteter og arketyper. Her vil du også afkode din egen foretrukne arketype og opdage hvilke kodninger der løfter dig og hvilke der begrænser dig.

Modul 6 - Emoskopet & Eksamen

Gennem din opvækst og liv, har du lavet følelsesmæssige kodninger, der er med til at bestemme hvem du er i dag, hvilke ressourcer og blokeringer du har. Dine kodninger bestemmer dine tanker og din adfærd. Derfor ligger hjemmeligheden til forandringer i dine følelser og emotioner. Det kan alt sammen ses i Emoskopet, som vi går i dybden med på uddannelsen sidste modul.

Hvordan ville det være for dig, at dedikerede resten af 2021 til at tage de valg der bringer dig tættere på at leve det liv du drømmer om?

Undervisere på uddannelsen

Hovedunderviser på uddannelsen er Signe Neslein, Signe er uddannet Emografisk psykoterapeut, stifter af Level Up Coaching uddannelsen og ekspert i mentale og følelsesmæssige offerroller. Signe har i de sidste 10+ år arbejdet med mennesker, terapi, coaching og personlig udvikling. 

Gæsteunderviser på uddannelsen er Founder af den Emografiske terapi, Nichlas Farup. Nichlas er desuden manden bag appen, Emologic som er fundamentet i arbejdet som Emolog.

Nichlas Farup

Emolog uddannelse

Engangsbetaling
kr 23.000
  • 6 måneders Emolog uddannelse
  • Pris for eksamen kr. 2.500,- betales på dagen for eksamen og er eksklusiv prisen

Emolog uddannelse

Ratebetaling (5 rater)
kr 5.000
  • 6 måneders Emolog uddannelse betalt i 5 rater.
  • Fuld pris ved ratebetaling kr. 25.000,- eksl. eksamen
  • Pris for eksamen kr. 2.500,- betales på dagen for eksamen og er eksklusiv prisen

Ansøg

Udfyld nedenstående formular og få en uforpligtende afklaringssamtale med os og lad os sammen finde ud af om vores Emolog uddannelse er det rigtige for dig. Du bliver kontaktet indenfor 2 hverdage efter din ansøgning er modtaget.