Vælg det der passer dig bedst

Du kan ansøge om gratis afklaringssamtale eller booke forløb i bunden af siden. God fornøjelse. 

Træningsprogram - Få ny indre koder

Hvis du har fulgt en kostplan eller et træningsprogram fra en træningscoach, så ved du allerede hvad du går ind til med vores træningsprogram - den store forskel er selvfølgelig at dette træningsprogram er skabt til dit indre - ikke dit ydre.

Kærligheds Bootcamp (online)

En 4 ugers online Bootcamp til dig der er i et dårligt parforhold hvor du bliver ved med at give chancer, selvom du godt ved han/hun ikke ændrer sig? Hvor du tillader at blive behandlet dårligt fordi du er blevet vant til det. Til dig der bliver ved med at gå tilbage til en fuser, tilgiver og giver din partner alt for mange chancer.

VIP forløb med Signe Neslein (3 måneder)

Eksklusivt forløb til dig der er klar til at gå all-in og få Signe som din samarbejdspartner i 3 måneder. Et livsforandrende forløb hvor du bliver guidet, undervist og støttet i din udvikling. Du kommer til at ophæve og fjerne gamle kodninger og skabe nye koder der løfter dig til et helt nyt og fantastisk niveau.

september

10

Emolog uddannelse

6 måneders uddannelse der forener psykologi og spiritualitet. Lær hvordan du afkoder og bygger nye indre kodninger hos dig selv og andre

Træningsprogram, Emotional Hacking

Træningsprogram - Få nye indre koder

Jeg har skabt et online træningsprogram der træner dine tanker, dine følelser og din adfærd. Det betyder at du kan følge en nøje tilrettelagt plan for at skabe nye opløftende og postive koder i dit indre, så du kan få det du drømmer om, hvad enten det er i dit kærlighedsliv, din karriere eller i dit selvværd og din selvkærlighed. 

Måske har du allerede fulgt en kostplan eller en træningsplan fra en træningscoach – Jeg har bygget videre på det koncept og skabt et træningsprogram for dit indre, så du kan sidde i dit hjem og lærer det du har brug for når det passer dig. Det betyder dig ikke at du er alene for igennem hele forløbet har du ugentlige tjek-ins med mig og mit team. 

Du får også vores APP “EMOLOGIC” som du bruger fast til at teste på dine nuværende kodninger og til at vise dig dine fremskridt sort på hvidt. Hver ugen får du nye hjemmeopgaver specieldesignet af mig, som du arbejder med indtil næste tjek-in.  
Det hele foregår i en lukket Facebookgruppe hvor kun du og jeg har adgang. 

3 månders træningsprogram

Du får også:
Video materiale til læring.
Tolkning af dine testresultater
Tolkning af din arketype

Din investering

kr. 1.400 pr. måned (forløbet vare 3 måneder)
Klik her

Kærligheds Bootcamp - farvel til taberen

En 4 ugers online Bootcamp til dig der er i et dårligt parforhold hvor du bliver ved med at give chancer, selvom du godt ved han/hun ikke ændrer sig? Hvor du tillader at blive behandlet dårligt fordi du er blevet vant til det. Til dig der bliver ved med at gå tilbage til en fuser, tilgiver og giver din partner alt for mange chancer.

I løbet af 4 uger gennemgår vi og afkoder de kærligheds-kodninger du har med dig og som du tiltrækker partnere ud fra. Dine kærligheds-kodninger stammer primært fra din opvækst, men er i den grad også skabt af de oplevelser du indtil nu har haft i dine parforhold. 

Dit kærlighedsliv er bestemt af dine indre bevidste (og ubevidste) følelsesmæssige koder, som består af dine mønstre, din adfærd og din identitet. På denne Bootcamp lærer du hvordan du ophæver dine gamle kodninger og skaber plads til nye, så du kan få det du fortjener når det kommer til kærlighed. 

Kærligheds Bootcamp

1 ugentlig live med Signe Neslein :
Workbook til de 4 uger
Løbende sparring i lukket Facebook gruppe
Tolkning og gennemgang af dine unikke indre kodninger

Din investering

kr. 3.200,- (forløbet vare 4 uger)
Beløbet kan ved aftale betales over 2 rater.
Klik her
Level Up med Signe Neslein

VIP Forløb med Signe Neslein

Din personlige power, din tro på dig selv og din selvindsigt er afgørende for hvordan dit liv udformer sig. Hvilke gamle mønstre, vaner og indre kodninger spænder ben for dig i din hverdag? Hvilke ressourcer og talenter har du endnu ikke formået at skabe kontakt til og bruge i dit liv? Hvem er du og hvor er du på vej hen i livet? I dine følelsesmæssige og mentale indre kodninger ligger der en helt ny verden af muligheder og venter på dig. Dette forløb er til dig der er ambitiøs med din selvudvikling og vil sparke røv. 

Jeg har skabt dette VIP forløb til dig der er færdig med at vente på at livet leverer det du drømmer om og som er klar til tage et kvantespring i dit liv. Jeg er din samarbejdspartner hele vejen gennem forløbet og er der til at vejlede, undervise, støtte, bakke op og lære dig hvordan din indre badass kommer i fuldt flor. 

Vi skal arbejde med dit selvværd, dit iboende potentiale, din mission og passion, dit kærlighedsliv og din power. Sammen lægger vi en plan for det du ønsker at transformere på de 3 måneder. Jeg er 100 procent engageret og forventer det samme fra din side. 
Let´s kick ass

VIP Forløb

9 x sessioner i klinik eller over Zoom:
Workbook med hjemmeopgaver og øvelser
Løbende sparring i lukket Facebook gruppe
Tolkning og gennemgang af dine unikke indre kodninger ud fra dine testresulater

Din investering

kr. 23.000,- (forløbet vare 3 måneder)
Beløbet kan ved aftale betales over 3 rater.
Klik her
udtalelser signe Neslein
Signe Neslein udtalelse
Cille Bach

Viktoria guider dig

Vi kan bedst lide at have en afklaringssamtale med dig, inden du køber hos os, så vi kan sikre os at vi er det rette match til dig og omvendt. I afklaringssamtalen får du fornøjelsen af min super dygtige CR-Manager, Viktoria som er klar til at hjælpe dig med 

Book

Udfyld nedenstående formular og få en uforpligtende afklaringssamtale med os og lad os sammen finde ud af om vores tilbud er et godt match til dig. 

De er glade