"Mit skræddersyede erhvervscoachingforløb er designet til at styrke dine ledelsesfærdigheder, forbedre din beslutningstagning og hjælpe dig med at udleve dit potentiale."

Et erhvervscoaching forløb hos mig, berører både det personlige, det relationelle og det professionelle aspekt af dit liv. Som leder er du toneangivende for dit team, organisationen og virksomhedens kunder, derfor er det også i min optik vigtigt at se din udvikling som en helhed. 

Din forståelse af dine egne kompetencer og evner inden for følelsesmæssig intelligens er drivkraften bag dig som privatperson og dig som leder. Det er den intelligens, der omhandler vores intrapersonelle og interpersonelle færdigheder, der gør os i stand til at regulere os selv, lede andre og sætte os selv i andres sted. Evnen til at forstå og tackle både ens egne og andres følelser og adfærd, kan være helt afgørende for, om man rent faktisk er i stand til at få succes som den – ikke kun gode leder – men fremragende leder.

Hvilken ledelsesmæssig arketype er du?

-og hvilke udviklingspotentialer ligger der i dit unikke blueprint. 

“I mit arbejde som erhvervscoach, tager jeg udgangspunkt i den psykologiske model EMOLOGIC”.
Emologic er en følelsesmæssig intelligenssoftware, der måler individets eller temaets mentale sundhed og følelsesmæssige intelligens. 

Ved at tage vores ARKETYPETEST kan du få kortlagt dit EQ blueprint og få unik indsigt i dine udviklingspotentialer, som er fundamentet for dit ledelsesrum. 

Book en gratis afklaringssamtale

Hvordan kan erhvervscoaching hjælpe dig?

Skab klarhed og perspektiv:
Ønsker du at opnå klarhed over dine mål, værdier og visioner? Er du klar til at udforske og definere din retning? Sammen kan vi skabe et rum for refleksion og dialog, så du kan opnå et bredere perspektiv og identificere handlinger, der er i overensstemmelse med dine overordnede mål.

Beslutningstagning:
Ønsker du at forbedre dine beslutningstagningsevner? Vil du udfordres og støttes i at identificere alternative perspektiver og overveje konsekvenserne af dine handlinger? 

Ledelsesevner og relationer: Ønsker du at styrke dine ledelsesevner og forbedre dine relationer på arbejdspladsen? Vil du arbejde på at forbedre din kommunikation, konfliktløsning og evne til at motivere og engagere dit team? Sammen kan vi skabe en strategi til personlig og professionel udvikling, der passer til dine behov som leder.

Stresshåndtering og balance:
Står du over for udfordringer med stress og balance mellem arbejde og privatliv? Ønsker du at styrke din evne til at håndtere udfordrende situationer med ro og klarhed? Lad mig hjælpe dig med at udvikle effektive strategier til stresshåndtering og opretholdelse af balance i dit liv.

Accountability og målopfølgning:
Ønsker du at blive holdt ansvarlig for dine mål og forpligtelser? Vil du have en pålidelig og støttende partner, der hjælper dig med at opnå bedre resultater og opfyldelse af dine mål? Sammen kan vi etablere strukturer og rutiner til målopfølgning, der holder dig på rette spor mod succes.

Erhvervscoaching er din mulighed for at investere i din personlige og professionelle udvikling. Alle min erhvervscoaching forløb er cementeret i din emotionelle intelligens og den indre visdom du bærer med dig på din færd. 

"Emotionel intelligens er ikke blot en evne, det er en visdom. Det er gennem den konstante rejse i vores indre landskab, at vi former os selv som ledere, der kan inspirere, forstå og lede med empati og integritet."

 

Signe Neslein, Psykoterapeut, Erhverscoach & Emolog Trainer

Emotionel intelligens er hjertet i effektivt lederskab. I dette skræddersyede erhvervscoachingforløb går vi dybt ind i udviklingen af din emotionelle intelligens for at skabe varige forandringer og ekstraordinære resultater i dit lederskab.

Choose your plan

You will be charged for the plan after the admin approves your vendor account

Personal

$ 29
99 Per Month
  • 15 Accounts
  • 100 GB Space
  • 1 Domain Name
  • 500 GB Bandwidth

Team

$ 39
99 Per Month
  • 15 Accounts
  • 100 GB Space
  • 1 Domain Name
  • 500 GB Bandwidth
(Visited 10 times, 1 visits today)