Stå i din power

Kom i online forløb og få dit eget unikke emotionelle træningsprogram og elevér dine emotionelle og mentale indre kodninger og manifester dit drømmeliv

Aktiver. Elevér. Manifester

Din personlige power, din tro på dig selv og din selvindsigt er afgørende for hvordan dit liv udformer sig. Hvilke gamle mønstre, vaner og indre kodninger spænder ben for dig i din hverdag? Hvilke ressourcer og talenter har du endnu ikke formået at skabe kontakt til og bruge i dit liv? Hvem er du og hvor er du på vej hen i livet? I dine følelsesmæssige og mentale indre kodninger ligger der en helt ny verden af muligheder og venter på dig. Dette program er til dig der er ambitiøs med din selvudvikling. 

Vores Emotional Hacking Program et er 3 eller 6 måneders online program som giver dig konkrete redskaber, nødvendig viden og en dyb forståelse og indsigt i dig. Du bliver fuldt tæt af din faste tilknyttede Emolog, som sparre med dig hver eneste uge og tilpasser dit program løbende efter dine succeser og udfordringer. 

 
Emotional hacking program selvudvikling


Det er en illusion at tro at du er glad, overskudsagtigt, fyldt med gå-på-mod og handlekraft hvis du ikke træner dig selv i at være det. Du vågner ikke op på magisk vis og er fyldt med selvværd, motivation eller livsglæde. Du har måske erfaret at du ikke kan tænke dig positiv – uanset hvor hårdt du fortæller dig selv at du “bare” skal tænke positive tanker. Dine tanker er vigtige men de har ingen drivkraft eller gennemslagskraft uden forbindelsen til dine følelser og emotioner. Når vi bruger Emotional Hacking er det for at få adgang til den store visdom og power der ligger i dine følelser. 

Da vi alle er forskellige af opbygning, vaner, værdier, hehov og ønsker, gør jeg og mit team en stor indsats for at lære din livsstil at kende og derigennem kunne lægge det program du har brug for, for at kunne opnå det du inderligt ønsker. 

Der er ingen quick-fixes når det kommer til vores emotionelle og mentale kodninger og vores Emotional Hacking Program er hverken simpelt eller let – men det er effektivt. Programmet svare til at følge en kostplan eller en træningsplan, hvis du vil have resultater skal du overholde dit kalorieindtag og lave dine øvelser. Det sammen er gældende i vores programmer. 

udtalelser signe Neslein
Josefine Achen
Signe Neslein udtalelse

Pro

3 måneders online forløb
kr 1400,-
Månedligt
  • Emotional Hacking Program (3 måneder)

Premium

6 måneders online forløb
kr 1100,-
Månedligt
  • Emotional Hacking Program (6 måneder)
Popular

Book

Udfyld nedenstående formular og få en uforpligtende afklaringssamtale med os og lad os sammen finde ud af om vores Emotional Hacking Program er det rigtige for dig.