NYHED: Byd velkommen til Purpose forløbet...

Byd velkommen til mit nyeste projekt, som er en opdatering og sammenfatning af de vigtigste ting fra de forløb jeg har skabt gennem de sidste mange år i mit virke som coach og psykoterapeut. Purpose forløbet er et 5 ugers online mentor-forløb, som uden tvivl  er endnu vildere end nogensinde før💥

Forløbet er klar til dig mandag d. 6 februar 2023 🗓
Ønsker du først at betale til 1 februar 2023, kan du betale et depositum på 500 kr., som vil sikre dig din plads. Du vil få de 500 kr. retur, så snart du har meldt dig til forløbet.. 

Book en gratis afklaringssamtale og lad os sammen finde ud af om forløbet er det rigtige for dig.

Mindre bullshit - mere dig

.

🚀Forestil dig…at du er stærk i dit personlige lederskab og derfor kan mærke din indre frihed.

🌸Forestil dig… at du er styrket i din essens og din selvkærlighed.

😎 Forestil dig…
 At gøre dig fri af din baggage og din “smertehistorie”

❤️‍🔥Forestil dig… at leve indefra og ud og ud fra dine vigtigste værdier.

📝 Forestil dig… at mærke dine grænser og være i stand til at sætte dem kærligt og tydeligt.

Signe Neslein

Forløbets indhold og struktur

Sådan får du et stærkt personlig lederskab

UGE 1: Dit personlige lederskab🚀

I første uge skal vi dykke ned i dit personlige lederskab og skabe et endnu stærkere dig, Det er også i forløbets første uge, at du sætter mål for den kommende periode.

Sådan finder du dine værdier

UGE 2: Dine værdier

I anden uge skal vi kigge på dine værdier, dine kerneværdier og dine hen imod/væk fra værdier. Personlige værdier handler om, hvad der er vigtigst for dig som menneske, for at opnå en vedvarende følelse af motivation, overskud og glæde.

Kontakt til din essens

UGE 3: Din essens

I forløbets tredje uge dykker vi et niveau dybere og arbejder med din essens. Essensen er kernen i mennesket, det i os, som forbinder os med vores højere selv. Vi har alle et unikt bidrag at give til verden og til andre mennesker. Når du er forbundet med din essens er det din guidance i livet. 

Sådan giver du slip

UGE 4: Din bagage - letting go

I uge 4 skal vi arbejde med din bagage – det du holder fast i, som ikke længere tjener dig. Ofte holder vi fast (i fortid, mønstre, narrativer eller relationer) fordi vi forbinder det at give slip med at miste noget, som er vigtigt.

Sådan får du mere selvkærlighed

UGE 5: Din selvkærlighed

Mennesker med en god portion selvkærlighed har en tendens til at vide, hvad de synes, føler og ønsker -og de er ikke bange for at gå efter det. Forløbets sidste uge dykker ned i din selvkærlighed og lærer dig hvordan du tager din selvkærlighed til et nyt niveau. 

Det får du i Purpose forløbet:

På forløbet har du 10 online lektioner, som du skal se undervejs i de 5 uger, som forløbet varer. Dog har du adgang til alt materialet, så længe du ønsker – du kan derfor altid tage det i dit eget tempo, følge op og se det om igen

Du har en 5 ugers dagsplan, som sætter struktur på dit forløb. Planen hjælper dig med at få brugt din nye viden i praksis. Opgavernes størrelse kan variere, men du kan altid tage dem i dit eget tempo.

Denne workbook tager dig trinvis igennem mit favorit morgenritual, som sætter struktur på din hverdag.

De 10 online lektioner du skal igennem, indeholder øvelser og opgaver som du kan lave undervejs i forløbet. Disse øvelser og opgaver er samlet og beskrevet i denne workbook. Det er ligeledes ment til at være din journal, som du kan skrive notater, opdagelser og indsigter ned i. 

Når du tilkøber 1:1 coaching med mig får du:

✅ 2 x 60 min. online (Zoom) sessions.

✅ 1:1 skriftlig coaching: Her svare jeg på spørgsmål der opstår i dig, undervejs i forløbet. 

Klient spotlight

Case: @josefineachen

Josefine Achen

Jeg tog forløbet hos Signe med en formodning om “kun” at rydde op i mit privatliv. Jeg havde en tendens til at vælge usunde mænd og havde svært ved at sætte grænser i mine nære relationer. Signe lagde straks en plan for at løfte mit selvværd og give mig de redskaber jeg kunne bruge i min hverdag. Idag er jeg sammen med mit livs kærlighed, i et sundt forhold, der er bygget op omkring kærlighed og respekt. 

Vi stoppede ikke ved selvværd og kærlighed, vi dykkede også ned i den håbløshed jeg følte omkring min karriere. Jeg havde aldrig rigtig kunne mærke hvad jeg egentlig ville men med Signes hjælp og sparring, blev det tydeligt at mit kald handler om at hjælpe mennesker med at træne deres selvværd, løfte deres energi og vise dem vejen til at skabe et sundt liv. Jeg udlever hver eneste dag mit purpose i min forretning. Det er lykke💕

Er du klar til at investere i dig selv?

5 ugers online forløb
kr 1099,-
  • Prisen for forløbet er 1099., kr. og tilkøb af 1:1 coaching koster 2.500 kr. Du kan vælge at betale upfront eller over 2 måneder.
Popular