Vi tror på at du kan blive det lykkeligste menneske du kender

-og mit Team og jeg er så klar til at give dig indsigterne, redskaberne og læringen der skal til for at du kan skabe det liv der bringer dig lykke.

Online coaching

Seminarer

uddannelser

Mød det skønneste team 

Der står klar til at hjælpe dig

Meet the team

Signe Neslein
Founder & CEO

Signe Neslein startede sin virksomhed i 2011 og har en kæmpe passion for at hjælpe, støtte, undervise og vejlede mennesker. Hun har arbejdet med NLP, coaching, terapi , psykologi og selvudvikling de sidste 10+ år.
Signe er uddannet psykoterapeut, Lifecoach og Emolog. 

Josefine Achen

Emografisk Coach

Josefine er oprindeligt udannet kostvejleder og personlig træner og har bl.a boet og arbejdet en årrække i Dubai hvor hun har hjulpet mennesker med at opnå en sund og stærk krop. Josefine brænder for menneskers transformation både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Josefine har vi været så heldige at få på vores team sidste år. 

Christian Ølsted

Emografisk Coach

Christian er oprindeligt uddannet tømrer og har sideløbende studeret coaching, terapi, Emografi og sundhed, da han brænder for dybde og personlig udvikling. Christian er uddannet Coach og Emolog hos Signe Neslein i 2017 og har siden beskæftiget sig med hans store passion – nemlig at gøre en forskel i andre menneskers liv. 

Denise Linders

Denise Linders

Emografisk Coach

Denise er uddannet Sygeplejerske, Emografisk Coach og er igang med en overbygning som Emografisk Psykoterapeut. Til dagligt arbejder hun med folk med misbrug, og en udfordret psyke. Denise kan hjælpe dig med at blive opmærksom på dine følelsesmæssige mønstre og kodninger, og ændring af disse, så du kan blive den bedste version af dig.

Jesper Kure

Jesper Kure

Emografisk Coach

Jesper er uddannet Emografisk Coach og er er igang med at videreuddanne sig til Emografisk psykoterapeut, hvilket giver Jesper indsigt i dine særlige følelsesmæssige mønstre og kodninger heraf. Jesper arbejder Emografisk med alle typer af mennesker – men er særligt dygtig og interesseret i problematikkerne angst og ptsd.