Its time to Level Up

– Få mere glæde, mere overskud og masser af tro på dig selv. 

3 måneders individuelt transformations forløb

3 måneders forløb der forandrer dig og dit liv til det bedre

Level Up forløbet er designet til dig der vil have mere selvværd. mere selvtillid og mere selvkærlighed. Det er skabt til dig der er klar til at få ny indsigt i dig selv og dine mønstre. Det er et forløb som giver dig en række konkrete redskaber og værktøjer, som du med det samme kan implementere i din hverdag. 

 

I denne video kan du møde min fantastiske klient, Cille Bach der investerede i sig selv og fik den vildeste øjenåbner. Hør hende fortælle om hendes oplevelser i Level Up Forløbet.

Book din BREAKTHROUGH samtale og kom igang

Der er en ting du aldrig kommer til at fortryde og det er at investere i dig selv, så du kan få alt det du inderligt ønsker dig og som du i den grad fortjener. Du er intet mindre end unik. Mine forløb er unikke og jeg lægger mit hjerte, min sjæl og al min faglige viden i hvert et forløb. så du får det, som jeg ved, der vil gøre forskellen for lige præcis dig.

6 ting der sker når du går hos mig

Du opbygger selvværd

Dit selvværd er det du selv føler du er værd. Stort værd = glæde, overskud, ro og selvsikkerhed

Du får selvtillid

Din selvtillid er det du viser ude i verden når du tør gå efter det du drømmer om.

Du fixer dit Mindset

Du lærer hvordan du programmere dit Mindste så du er overvejende positiv og ser alle mulighederne.

Forstå dine følelser

Dine følelser er der bedste og mest troværdige vejviser i livet men det kræver at du kan forstå dem og navigere i dem.

Du får den rigtige hjælp

Du får mig der hele tiden står ved siden af dig og guider dig, støtter dig og hjælper dig.

Du bliver selvkærlig

Du lærer hvordan du hele tiden fylder dig selv op på selvkærlighedskontoen så du ikke er afhængig af andres anerkendelse

FAQ

De mest stillede spørgsmål og svarene du mangler.

Level Up forløbet er designet til dig der vil have mere selvværd. mere selvtillid og mere selvkærlighed. Det er skabt til dig der er klar til at få ny indsigt i dig selv og dine mønstre. Det er et forløb som giver dig en række konkrete redskaber og værktøjer, som du med det samme kan implementere i din hverdag. 

Level Up Forløbet varer 3 måneder.
Du binder dig for alle 3 måneder, da det er min erfaring at det kræver 3 sammenhængende måneder at opbygge nye vaner og mønstre, såsom selvværd, selvtillid og selvkærlighed i dit indre.  Du har en ugentlig session med mig hver måned i alle 3 måneder. 

I Level Up forløbet har du en ugentlig session med mig over Zoom eller i min klinik (det aftaler vi inden opstart) a ca. 60 minutters varighed pr. session. Derudover vil du få specieldesignet hjemmeopgaver du skal lave mellem vores sessioner, som støtter din livsstilsændring og som noget helt unikt, har du mulighed for at få min hjælp, støtte og sparring mellem sessionerne. Der opstår ofte udfordringer og problemer mellem vores sessioner og for mig betyder det alverdens at du ved du kan få hjælp hurtigt og at du ikke er nødsaget til at vente til gangen efter med at få svar på din udfordring.

Kravene til dig er følgende:
Du er afklaret med at du har brug for hjælp og du er et sted hvor du er villig til at tage imod den hjælp. 
Du er villig til at investere både din tid, din energi og penge i dig selv, så du kan Level Up og blive fuldt med selvværd, selvtillid og selvkærlighed. 
Du er engageret og klar til at trække i arbejdstøjet i vores samarbejde. 

Level Up forløbet varer 3 måneder og du har igennem hele forløbet ugentlig session med mig. Derudover har du mulighed for at få min hjælp, sparring og støtte mellem sessionerne da det ofte er der, der hurtigt opstår “kriser” og problemer.

Prisen for hele forløbet er: kr. 11.000,- ex moms. Moms pålægges såfremt der faktureres til virksomhed. 

Løsning 1:
Det fulde beløbet betales ved opstart og refunderes ikke hvis du ikke færdiggøre forløbet. 

Løsning 2:
Du kan betale beløbet i 3 rater og der pålægges et rategebyr på ialt kr. 1.000,-
Første rate betales ved opstart og herefter hver d. 1 i kommende måneder. 

Hvad gør du herfra?

Hvis du kan mærke at du er interesseret i et forløb sammen med mig, så er næste step at ansøge om en af mine eftertragtede BREAKTHROUGH samtaler, da jeg ikke sælger nogen forløb uden at den samtale har fundet sted. Det er så vigtigt for mig at du og jeg er et godt match og at vi sammen kan skabe magi i et af mine forløb, så du kan få alt det ud af forløbet som du har brug for.  Jeg arbejder udelukkende med mennesker der er engageret og klar til at trække i arbejdstøjet.  Jeg glæder mig helt vildt til at vise dig hvor fantastisk du er.