Opdag dine kærlighedskodninger

Kom i online forløb og få dit eget skræddersyet mentale og følelsesmæssige træningsprogram der lærer dig at forstå og optimere dine indre kærlighedskodninger. 

Hvilke kærlighedskodninger styrer dit kærlighedsliv?

Lær hvordan du hacker dine tanker og følelser så du kan skabe flow i dine kærlighedsrelationer, styrke dit parforhold eller håndtere break-ups. Dit kærlighedsliv er bestemt af dine indre bevidste (og ubevidste) følelsesmæssige koder. Vores Emotional Hacking Program giver dig de konkrete redskaber du skal bruge for at  forstå dine følelsesmæssige kodninger, og endnu vigtigere lærer vores program dig hvordan du om-programmere de kodninger der begrænser dig i at tiltrække en partner, hvile i relationen eller håndtere et break-up.
Du får  din egen certificerede Emolog (Emotional Hacker) der følger dig på en 3 eller 6 måneders rejse hvor du lære at afkode, hacke og transformere dine kærlighedskodninger. 

Vidste du at vi alle har indre bevidste og ubevidste kærlighedskodninger, som spiller en afgørende rolle i vores evne til at tiltrække kærlighed, indgå i parforhold og bearbejde break-ups? 

3 eller 6 måneders online træningsprogram med fast tilknyttet Emolog, der transformerer dine kærlighedskoder.

Disse koder bestemmer hvem du tiltrækker og bliver tiltrukket af. Hvem du bliver forelsket i og hvem der forelsker sig i dig. De bestemmer hvordan du er i dit parforhold, hvordan du håndterer kærlighed og hvordan du er i verden med kærlighed.

Er du glad og tilfreds med dit kærlighedsliv? Så har du gode sunde kodninger, som du kan være rigtig glad for, for de gavner dig og giver dig det du virkelig ønsker i dit liv.

Er du utilfredshed, trist, frustreret eller opgivenende i dit kærlighedsliv? Så har du koder, der ikke gavner dig! Koder du måske ikke forstår eller som endnu ikke er tydelige for dig. 

Dine koder kan ses og trackes på, da følelser fungerer i et bestemt system. I vores program “Kærlighed & Parforhold” får du kortlagt dit følelsesmæssige DNA og din faste tilknyttede Emolog kan se dine kærlighedskoder og vise dig hvor du blokerer for det du virkelig ønsker.

Emo hacking

I vores Emotional Hacking Program giver vi dig konkrete redskaber til at elevere dit kærlighedsliv og via vores innovative E-motions App kan vi teste og tracke på dine nuværende kærlighedskodninger og ændre dem der ikke længere fungerer for dig. 
Din tilknyttede Emolog vil dykke ned i dine behov, din livsstil, dine kodninger og vise dig vejen til at løfte dit nuværende parforhold eller skabe nye kodninger til at tiltrække kærligheden ind i dit liv. 

Når vi bruger Emotional Hacking er det for at få adgang til den store visdom og power der ligger i dine følelser. 

Da vi alle er forskellige af opbygning, vaner, værdier, hehov og ønsker, gør jeg og mit team en stor indsats for at lære din livsstil at kende og derigennem kunne lægge det program du har brug for, for at kunne opnå det du inderligt ønsker. 

Der er ingen quick-fixes når det kommer til vores emotionelle og mentale kodninger og vores Emotional Hacking Program er hverken simpelt eller let – men det er effektivt. Programmet svare til at følge en kostplan eller en træningsplan, hvis du vil have resultater skal du overholde dit kalorieindtag og lave dine øvelser. Det samme er gældende i vores programmer. Din indsats afspejler dine resultater. 

Cille Bach

Pro

3 måneders online forløb
kr 1400,-
Månedligt
  • Emotional Hacking Program (3 måneder)
  • Opstartgebyr kr. 499,-

Premium

6 måneders online forløb
kr 1100,-
Månedligt
  • Emotional Hacking Program (6 måneder)
  • Opstartsgebyr kr. 499,-
Popular