Find din Emografiske arketype

Det her skal du vide

De 16 Emografiske arketyper har sin oprindelse i den Emografiske terapi og herved i verdens førende EQ (følelsesmæssig intelligens) system. Vi arbejder med 16 personlighedstyper (arketyper) som giver et vildt indblik i hvem vi er som mennesker, hvor vi er udfordret og hvor vores urørte potentiale ligger og venter på os. 

De 16 arketyper er opdelt i henholdsvis 8 positive arketyper, som fortæller om vores udvikling, iboende power, vores kærlighedsliv, karriere, styrker, vilje, motivation og meningsdannelsen samt de 8 beskyttelses arketyper, som viser os hvor vi er begrænset, udfordret og hvor vi skal udvikle os for at skabe mere lykke, overskud og succes. 

Få dit helt præcise resultat ved at hente vores app: “Emologic” i app store og i Google play og tag testen “Arketype”. 

De 8 positive arketyper

Hvem er du?
Peak Person

Som Peak Person hviler du i hvem du er og hvad du står for. Du er ikke bange for at stå i din sandhed og du har en naturlig tiltrækningskraft på andre mennesker. Du er karismatisk, humoristisk og sætter pris på socialt samvær og fællesskab.

Arketype 2 Inspirator

Du er viljestærk, inspirerende og har en stærk trang til at skabe ting, hvad enten det er iværksætteri, kunst, musik, dans eller noget helt femte. Du er yderst fintfølende og har en stærk mavefornemmelse, som du kan bruge som en stærk navigatør i dit liv.

Emografisk arketype actionist

Som Actionist er der meget kort afstand fra tanke til handling. Du gør det du siger og sætter dig for. Du er en “go-getter” med masser af selvtillid. Du er punktlig og holder hvad du lover, for dig er en aftale – en aftale.

 

Emografisk arketype Motivator

Som Motivator er du et menneske der er udstyret med en iboende nysgerrighed. Du er nysgerrig på livet, på mennesker og på oplevelser og du er sjældent bleg for at kaste dig ud i nye ting. Du er modig og går efter det du drømmer om.

Emografisk arketype 5 Acceptor

Som Acceptor er du stærk både mentalt og følelsesmæssigt. Du interesserer dig ofte for konstruktioner hvad enten det er psykologisk, mekanisk eller situationer, fordi du har et overblik der tillader dig at afkode hvordan ting er bygget eller hænger sammen.  

Arketype 6 Contactionist

Du er i kontakt med dig selv. Du er ofte god til at mærke dine behov og dine følelser. Du har fundet ud af at give dig selv plads og rum til at fordøje, mærke efter og reflektere inden du tager beslutninger. På denne måde har du forstået at livet leves gennem vores følelsesmæssige intelligens. 

Arketype 7 Lovenist

Du er en livsnyder der elsker god mad. lækker vin, hyggeligt samvær og nye oplevelser. Du er i din essens glad, charmerende og karismatisk. Du er “likeable” og du kan passe ind i alle sociale lag og sammenhænge. Du er dygtigt til at samle “flokken” omkring dig, da du hurtigt bliver omdrejningspunktet med din varme og omsorg for andre.

Arketype 8 Hopenisten

Som Hopenist ved du godt at livet kan være både hårdt og udfordrende, men du ved også at der altid er en vej igennem de hårde perioder og endnu vigtigere ved du at der er en mening med de ting du møder på livets vej. Du er arketypen som alle drømme starter fra, fordi du er visionær og modig med din fantasi. 

De 8 beskyttelse arketyper

Hvem er du?