Online

Mine online kurser er din mulighed for at få ny læring, konkrete redskaber og øge din selvindsigt på dine vilkår. Hent kurserne og lær nye ting i det tempo der passer dig. 

Offerrolle Bootcamp, 4 uger

Offerrolle bootcamp

Empowerment, selvkærlighed og selvsikkerhed er tre af de vigtigste ting du får med i baggagen efter min 4 ugers offerrolle bootcamp, som lærer dig hvordan du bryder fri af de mentale & følelsesmæssige offerroller og arketyper.

Vi taler højt om vold, Signe Neslein

Klumme i ALT.dk

Læs min klumme i ALT.dk, som jeg skrev til kampagnen “Vi taler højt om vold” i marts 2021. Jeg hjælper mange piger og kvinder som har levet og lever i psykiske og/eller fysiske voldelige forhold, med at komme ud i friheden og tage magten over dem selv og deres liv tilbage. 

Detox Dit Mindset

Detox Dit Mindset

Et begrænset Mindset kan opleves således:
Det er svært! Det er jeg ikke god nok til! Hvad nu hvis jeg fejler! Jeg skal gøre det perfekt! Handlingslammet!
Svært ved at tage valg og beslutninger! Fokus på negativitet og problemer!
Bange for hvad andre tænker om dig! Svært ved at sætte grænser!

I denne praktiske guide gennemgår jeg et yderst effektivt MorgenRitual, som er designet til at detoxe dit Mindset og give plads til nye positive mønstre og vaner. Det kræver 10-15 minutter af dig hver eneste morgen og det er i virkeligheden en meget lille investering i forhold til det udbytte du kan opnå.

3 konkrete redskaber til at stoppe og overvinde dine negative tanker

Tankemylder! Negative tanker! Overtænkning! Selvsabotage! Kurset er for dig der vil have et mere positivt Mindset og konkrete redskaber til at opnå det…