Fra zero til Hero

Slip angsten og tag magten over dig selv tilbage

Du får både din egen private coach (Jesper) og psykoterapeut(Signe) til at skabe forandringen sammen med dig. Dette forløb lægger stor vægt på samarbejdet og vores fælles mission om at få dig fra Zero til Hero, så du kan få dit liv tilbage.

Kender du det her, er forløbet perfekt til dig:

– Ikke at have kontrol over sig selv
– Tankemylder – den indre kommentator der konstant bitcher. 
– Føle sig svag .
– Kontroltab – din krop reagerer uden at du kan styre det.
– Dine relationen bliver skæve fordi du hele tiden føler du fylder mest med din angst. 
– Du skal hele tiden forsvare din angst, fordi andre mennesker minimere angsten.
– Svedturer, rysten og hjertebanken. 
– Overtækning.
– Svært ved at falde i søvn.

Lær på 4 måneder, hvordan du tager styring over din angst og får dit liv tilbage

Vi har skabt et specieldesignet individuelt forløb som giver dig de konkrete redskaber, indsigter og strategier du skal lære for at kunne slippe din angst. 

Angst er den mest udbredte psykiske sygdom i Danmark. Det vurderes, at ca 400.000 danskere har angst (2015). Dobbelt så mange kvinder som mænd får angstsygdomme. Mange angstformer begynder i skolealderen og ungdomsårene, men det er absolut ikke unormalt at angst ”pludselig” opstår uanset alder.

Har man angst i længere tid, kan det påvirke selvværdet. Et lavt selvværd kan ligeledes være med til at udløse angst og fastholde os i angst. Angst gennem længere tid kan også sætte sine spor i parforholdet og påvirke selv de mest solide venskaber. Længere perioder med angst kan nemlig være en udfordring, fordi man som pårørende måske føler, at man skal gå på kompromis med sine egne behov, for at passe på det menneske der oplever angsten.

6 ting du får i dette forløb

12 x sessioner med din coach/terapeut

I dette forløb er du i et tæt samarbejde med psykoterapeut Signe Neslein og Emografisk Coach, Jesper Kure.

Specieldesignet hjemmeopgaver

Du vil i forbindelse med hver session få specieldesignet hjemmeopgaver, der støtter op om dig og den proces du er i, så vi sikrer at det vi sammen arbejder med at opnå - lykkes.

Vi har selv gået vejen

Vi har lavet dette forløb da vi selv har lidt under angst og derfor kan videregive den viden, de redskaber og de strategier der har virket for os selv og for vores klienter.

Lukket Facebook gruppe

Du vil igennem forløbet have en lukke Facebook gruppe hvor du kan kommunikere med Signe (din terapeut) og Denise (din coach) og derigennem blive motiveret til at fastholde din udvikling.

Konkrete redskaber

Du vil igennem dit forløb få masser af konkrete psykologiske redskaber, som du kan bruge med det samme til at løfte og styrke dit selvværd.

Du får den rigtige hjælp

Vi har lavet dette forløb hvor du både får din egen psykoterapeut og din egen coach for at give dig det bedste fra begge verdener. Terapien rydder ud og op i det der gør at du idag har lavt selvværd og coachingen motiverer dig til at nå i mål med dit nye stærke selvværd.

Skal det her være dig fremover?

Vil du være fyldt med personlig power?

Vil du have kontrol over dig selv, din krop og dine tanker?

Vil du føle dig stærk?

Vil du opleve at dine relationer føles ligeværdige igen? 

At du er tryg ved dig selv og ikke skal forsvare din angst

Vil du føle dig god nok?

 

Vi glæder os til at vise dig hvordan du slipper din angst og tager magten over dig selv tilbage. Vi ved det kan lade sig gøre. 

Månedlig betaling

4 måneders online forløb - slip angsten
kr 2995,-
Månedligt
  • Fra Zero til Hero 4 måneders forløb
Popular

Engangsbetaling

4 måneders online forløb - slip angsten
kr 10.000
- Månedligt
  • Fra Zero til Hero 4 måneders forløb

Book

Udfyld nedenstående formular og få en uforpligtende afklaringssamtale med os og lad os sammen finde ud af om vores forløb “Fra Zero til Hero” er det rigtige for dig.